Vásárlási feltételek

 

1. Rendelés módja:


A megrendelés feladása az astrosky.hu oldalon a ’Vásárlás” menüponton keresztül történik. A Megrendelés gombra kattintva egy űrlap kitöltése szükséges, ahol a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező a rendelés sikeres feladásához. A lap alján lévő 'Megrendelés elküldése' gombra kattintva juttatható el a rendelés cégünkhöz. Automata rendszerünk azonnal jelzi a rendelés visszaigazolását. Ha elírás történt és valamin még módosítani szeretne, kérjük a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt levélben tisztázva mihamarabb tegye meg. Ügyfélszolgálatunk egy levélben elküldi a díjbekérő számlát és egyéb hasznos információkat. A számla kiegyenlítése után, ahogy megérkezik az átutalás, küldjük Email-ben a végleges számlát, valamint már aktiválhatja és használhatja a programot teljes verzióban.

A honlapon keresztül leadott megrendelések írásos rendelésnek minősülnek, melyek minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után!


A megrendeléseket és az azokhoz fűződő számlákat cégünk a belső ügyviteli rendszerében iktatja és lehetővé teszi az anyagok utólagos hozzáférhetőségét. A megrendelés során hibásan megadott adatok javítására a honlapon keresztül nincs lehetőség, a javítás e-mailen keresztül kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt levélben.
A megrendelés előtt a program Demo (kipróbálható) változata az astrosky.hu oldalról letölthető, melyek néhány funkciója nem engedélyezett (lásd Felhasználói leírás 2.1 pont), de minőségben, pontosságban és használhatóságban -a letíltott funkciókat kivéve- teljes egészében megfelel az éles változattal.

 

2. Fizetési- és szállítási információk:


A vásárlót a program vételárán felül egyéb kötelező költség nem terheli. Programunk jelenleg az alábbi módon rendelhető meg:


BANKI ÁTUTALÁS:

A rendelés után kapott információk alapján saját „netbank” szolgáltatással utalhatja át vagy bármely bankban befizetheti számlánkra a bruttó végösszeget. A termék az astrosky.hu oldalról tölthető le.

 

3. Elállás joga:

A vásárló elállhat a vásárlástól, amennyiben ezt időben cégünk felé írásban jelezi. Az elállási igényt csak írásban tudjuk elfogadni (e-mail) és az írásos jelzéstől számítjuk. Ebben az esetben indoklás nélkül visszafizetjük a kifizetett terméket, amennyiben a termék még nincs aktiválva. Az aktivációs folyamatot a letölthető Felhasználói leírás 2.2 pontjában írjuk le. Az aktiválás tényét online rendszerünk rögzíti! Ha a felhasználó már aktiválta a terméket, akkor a termék vételárának visszatérítésére már nincs lehetőség!

 

4. Vevőszolgálat:


Munkanapokon 9 és 17 óra között vevőszolgálatot tartunk fenn az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A beérkezett leveleket igyekszünk néhány órán belül megválaszolni.